L'OCU revela quines són les millors cremes antiedat del mercat

L'Organització de Consumidors i Usuaris actualitza la seva llista de les millors 'antiaging'

Una botiga de Lidl

Una botiga de Lidl / arxiu

Clara Hernández

L'OCU ha facilitat els resultats d'un estudi en el qual ha valorat i ordenat diferents cremes antiarrugues o 'antiaging', la majoria amb preus assequibles i algunes d'elles venudes per cadenes de supermercats. I on l'antiga guanyadora, de la marca Cent de Lidl, continua en el rànquing encara que és destronada per una altra referència en el número 1.

Per a arribar a les seves conclusions, l'OCU explica que mesura en el laboratori la profunditat de les arrugues i la hidratació, abans i després del període d'aplicació, i tenen en compte la tolerància de la pell, així com l'opinió de les usuàries. Aquests són els resultats de l'estudi de l'OCU sobre les 4 millors cremes antiedat:

1. Crema Facial de Dia Olay Regenerist

És una crema de textura cremosa que aporta lluminositat. El fet que contingui retinol afavoreix la seva funció antiedat.

A més de reafirmar, "hidrata i renova" la pell, afirma la seva fitxa, que revela els ingredients de l'èxit: vitamina B3.

2. Crema Facial Satin Naturel

Una crema d'àcid hialurònic pur d'origen vegà amb efecte antiarrugues gràcies a una composició formada per àloe vera, vitamina E i oli d'argània, perfecta per a cara, escot, coll i ulls.

Està formulada específicament per a usar-la en la cara, el coll i l'escot. No conté olis essencials ni perfums. A més, es fabrica a Alemanya SENSE parabens, sulfats, microplàstics ni crueltat animal. El nostre recipient de vidre dues vegades més gran assegura que rebràs la millor relació qualitat-preu

3. Olay Total Effects 7

Té factor de protecció solar (SPF) de 30, clau per a protegir la pell contra l'envelliment.

Es tracta d'un complex de VitaNiacina enriquida amb vitamines B3, C i E, amb ràpida absorció i una fórmula no grassa.

4. Crema Cent Gold de Lidl

L'antiga guanyadora d'aquest rànquing manté un digne quart lloc en l'actual i un preu imbatible.

Les seves bones crítiques han provocat que s'esgoti amb freqüència. Té efecte regenerador i renovador, i deixa la pell hidratada. Té un preu de 2,99 euros en Lidl.