Mercadona retira aquest popular snack

Diversos usuaris de xarxes socials reclamen a l'empresa dirigida per Juan Roig que torni a produir aquest producte

Una clienta en un Mercadona

Una clienta en un Mercadona / EFE

Redacció

Els fans d'un dels snacks més populars de Mercadona, els anacards recoberts de xocolata, han rebut males notícies recentment. L'empresa que dirigeix Juan Roig ha decidit retirar-los dels seus lineals i no precisament perquè no s'estiguessin venent.

A xarxa social X són molts els usuaris que no han trigat a retreure als responsables del supermercat aquesta decisió. Amb un preu de 2,30 euros, els anacards d'Hacendado, marca pròpia de la mercantil valenciana, eren un dels productes favorits pels consumidors, que ara hauran d'optar per altres opcions de 'snacks'.

Però si tant agradaven i tant es venien, per què Mercadona els ha retirat dels seus supermercats? La resposta la trobem en l'estratègia ja habitual de la cadena, que consisteix en el fet que quan un dels seus productes fa excessiva ombra a alguns similars de marques amb un valor superior el fan desaparèixer, almenys temporalment, amb l'objectiu de donar sortida a l'estoc dels altres productes.

En qualsevol cas, el catàleg de productes de Mercadona està en contínua renovació, per la qual cosa tampoc sorprèn que productes com aquests puguin desaparèixer de sobte dels seus lineals.