El futbol d’elit és l’argument d’una nova sèrie de 3Cat

«L’Acadèmia» s’estrena dilluns 

«L’Acadèmia» s’estrena dilluns

«L’Acadèmia» s’estrena dilluns / imatge promocional

ACN

«L’Acadèmia» arriba a 3Cat. La plataforma catalana estrena dilluns la superproducció L’Acadèmia, sobre el futbol d’elit. La ficció, protagonitzada per Ton Vieira, Marc Soler, Marc Martínez i Rita González, aborda temes com la competitivitat, la superació personal, l’homofòbia o el masclisme en l’esport.

Netflix repassa la redempció de Moisès. Dimecres es va estrenar Testamento: La historia de Moisés, una sèrie èpica de tres episodis amb entrevistes a experts per revelar la intensa trajectòria de Moisès fins a la redempció. També va debutar Que así sea, una sèrie on un equip d’empresaris joves busquen una oportunitat de negoci explotant un temple budista.

Filmin estrena «Soñando en negro». Dimarts arriba una de les grans sorpreses de la temporada després d’estrenar-se al Regne Unit i a EUA. En Kwabena és un aspirant a cineasta atrapat en la feina de becari. Quan se li presenta l’oportunitat, tindrà valor per perseguir-la? 

Prime Video estrena «The Baxters». La primera temporada s’estrena avui: drama familiar sobre l’Elisabeth i John Baxter i els cinc fills adults. La primera temporada gira al voltant d’una infidelitat i com una de les filles haurà de buscar el consol a través de la família i la fe.  

«The Chosen», a Movistar Plus+. La quarta temporada s’estrena avui amb personatges que s’enfronten als majors desafiaments fins al moment. A partir d’aquí es posaran a prova les lleialtats i la seva fe i Jesús es trobarà més aïllat que mai a mesura que augmenta la pressió de les més altes autoritats polítiques i religioses.  

El judici contra les fake news d’Alex Jones a HBO Max. Dimecres es va estrenar el documental La verdad contra Alex Jones, una èpica de com les famílies de les víctimes de la matança a Sandy Hook (EUA) van enfrontar-se en dos judicis històrics contra el gegant de la conspiració Alex Jones. El major veredicte per difamació i les fake news de la història dels EUA.  

Nou curs de «Los Fraguel» a Apple TV+. Divendres arriba la segona temporada de «Los Fraguel: la diversión continúa». Els protagonistes s’hauran d’enfrontar al seu passat. El mateix dia es podrà veure ¡Steve! (martin): un documental en 2 partes.